KAYO enduro – rekapitulujeme rok 2021 a startujeme rok 2022.

Pro enduro motocykly KAYO byl rok 2021 úspěšnou startovací čarou, kde byl od samého začátku jejich ambasadorem Filip Podmol. Ke konci roku 2021 se k Filipovi přidaly další skvělé osobnosti motocyklového sportu, a to známí okruhoví závodníci Michal „Indy“ Dokoupil a Veronika Hankocyová. Indy s Veronikou jsou nejen závodníci, ale najdete je i jako instruktory v jejich profesionální motoškole Indimotoskola.cz.

Rok 2022 jsme odstartovali naplno! Letos skvěle navazuje na loňský začátek celého „KAYO enduro“ dění, protože kompletní spolupráce nejen pokračuje, ale ještě se rozšířila. Filip Podmol s nadšením zůstává v pozici ambasadora a sympatická dvojice Michal „Indy“ Dokoupil a Veronika Hankocyová dokonce zařadili čtyřtaktní motocykl KAYO K6-R do nabídky výuky pro své žáky motoškoly.

Ke třem špičkovým jménům – Podmol, Dokoupil a Hankocyová, přibylo další a velmi známé jméno – Pepa „Sršeň“ Šiler. Sršňův enduro polygon je novinkou a pokud jej navštívíte v rámci enduro kurzu, najdete zde pravidelně kroužit i enduro KAYO K6-R, které bylo poskytnuto Sršňovi do dlouhodobého testu vytrvalosti a spolehlivosti. Věříme, že K6-R dostane od „Sršně“ pěkně za uši a šetřit ho „Sršeň“ určitě nebude. To pro všechny z Vás, kteří se zde ocitnete jako absolventi kurzu znamená to, že si zde toto sympatické enduro můžete rovnou vyzkoušet.

7D2_0124.jpg

Díky této úžasné čtveřici Vás budeme pravidelně informovat o tom, jak testovací endura každému z nich slouží.

My máme nastartováno a připravujeme toho ještě více! A co vy? Už máte doma své hobby endurko v garáži?

Váš KAYO tým.

7D2_3623.jpg

Sdílet
Tento web používá soubory cookies k vylepšení prostředí, analýze návštěvnosti a k personalizaci obsahu a reklam. více informací