JOURNEYMAN a KAYO

V roce 2018 Journeyman do portfolia zařazuje značku KAYO - výrobce vynikajících dětských, juniorských a rekreačních čtyřkolek a velmi významného výrobce dirtbiků, pitbiků a enduro motocyklů různých kubatur. V roce 2021 do našeho portfolia zařazujeme špičkové enduro motocykly značky KAYO!


Jiří Císař - mistr světa a šéfmechanik Journeyman CZ

Mistr světa v legendární Šestidenní a vicemistr světa v enduru. Dvě osobnosti československého motokrosového sportu se nesmazatelně zapsali do historie firmy Journeyman CZ - jedné z největšího moto/ATV firem na našem trhu. Jiří Císař. Legendární motokrosový jezdec a poslední československý Mistr světa v legendární Šestidenní. Dohromady absolvoval jedenáct ročníků Šestidenní, kde drží ojedinělý rekord a primát. Byl členem československého týmu, který naposledy vyhrál nejen Stříbrnou vázu v Neuenkirchenu v roce 1979, ale i v Trophy Teamu, jenž se naposledy radoval z triumfu v hlavní soutěži v nezapomenutelné Povážské Bystrici v září 1982. Ve svém portfoliu úspěchů má i zlato a bronz z mistrovství Evropy stopětasedmdesátek a stříbro z dvěstěpadesátek.

cisar.jpg

Jiří Císař - mistr světa a šéfmechanik Journeyman CZ


Martin Malát. Vicemistr světa v enduru

Martin Malát. Vicemistr světa v enduru, několikanásobný mistr ČR v enduru, dvojnásobný celkový vítěz seriálu čtyřkolek OffROAD Maraton v kategorii MISTR QUAD 4x4, mnohonásobný vítěz jednotlivých závodů seriálu OffROAD Maraton v kategorii MISTR QUAD 4x4.

malat.jpg

Martin Malát - chlouba Journeyman Racing Teamu pod vedením Jiřího Císaře. Historie naší firmy tedy ukazuje, že další krok, na který se Journeyman chystá, má pevné základy a logickou návaznost.

Sdílet
Tento web používá soubory cookies k vylepšení prostředí, analýze návštěvnosti a k personalizaci obsahu a reklam. více informací